Media

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met autisme (ASS).

Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met autisme. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen.

Webfilm - Voorzet en Autisme
Video's over het positief leven met autisme

Mark

Mark omschrijft zichzelf als volgt: ‘Mark is muziek en muziek is Mark, die twee zijn niet onafhankelijk van elkaar te zien’. Dit blijkt uit het portret waarin we Mark zien op zijn werkplek en in een van zijn muziekkoren, waar hij vol overgave in opgaat. Zo erg dat zijn werkgever hem soms daarin af moet remmen.

Petra

Petra werkt bij de Kamer van Koophandel, haar grote hobby is wandelen. De afgelopen jaren heeft zij volgens haar collega Susana erg ontplooid op meerdere fronten en is zij niet meer vergelijkbaar met de persoon die voor het eerst binnenkwam.

Hans

Hans’ grote passie is fotograferen. Autisme is bij hem pas een aantal jaar geleden geconstateerd. Dit weerhoudt hem er niet van om ondernemend in het leven te staan. Zijn prachtige foto’s zijn hiervan het levende bewijs.

Video's jobcoaching

Videofilm concierge

Dit filmpje geeft een beeld van Tino die als concierge werkt bij basisschool Bommelstein.

Videofilm restaurant medewerker

Dit filmpje geeft een beeld van Stephan die als restaurantmedewerker werkt bij Haarlemmermeer Business Center.