Specialist in het bieden van ondersteuning aan mensen met autisme bij werk zoeken, vinden en behouden.

In opdracht van het UWV, gemeentes, cliënten zelf en werkgevers voeren wij verschillende soorten re-integratietrajecten uit.
De doelstellingen lopen uiteen van werkfit maken tot het zoeken naar een duurzaam passende werkplek.

Voorzet heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met autisme op verschillende levensgebieden.
Voor alle trajecten geldt dat we begeleiding op maat bieden en door onze kennis over autisme goed kunnen aansluiten bij de specifieke vragen van onze doelgroep.

Naast de begeleiding naar werk kan ook ambulante begeleiding (vanuit de WMO) ingezet worden, om ondersteuning te bieden bij problemen die spelen in de thuis- of persoonlijke situatie (die vaak ook invloed hebben op de werkvloer).
Hierdoor wordt de kans op het vinden en behouden van passend werk vergroot. We hebben een groot netwerk van werkgevers, waarmee samengewerkt wordt.

Mogelijkheden

Re-integratie

Voorzet Arbeid biedt vele opties om re-integratie naar werk weer mogelijk te maken. Hieronder vind je meer informatie over onze mogelijkheden om u verder te helpen richting werk.

Jobcoaching

Het doel van jobcoaching is duurzame inzetbaarheid en behoud van werk. Middels het inzetten van jobcoaching worden zowel de werknemer, als de werkgever begeleid, gericht op het behoud van werk.

Agenda

Hieronder vindt je de agenda van Voorzet Arbeid, we organiseren regelmatig webinars en andere interactieve projecten waaraan je kunt deelnemen.