Aanmelden bij Voorzet

U kunt zich bij Voorzet aanmelden voor een van de volgende afdelingen, uiteraard is een combinatie van meerdere disciplines altijd mogelijk.

Soms is het lastig te bedenken welk werk je wilt of lukt het gewoon niet een geschikte baan te vinden. Misschien loop je tegen problemen aan op je werk. Voorzet Arbeid is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een autismespectrumstoornis in re-integratie en jobcoaching.

Voorzet Begeleiding biedt ambulante begeleiding aan mensen met een autismespectrumstoornis vanaf 12 jaar oud. Er zijn allerlei redenen om begeleiding thuis of op school te wensen. Voorzet Begeleiding gaat uit van jouw hulpvraag en past haar aanbod daarop aan.

Aanmelden

Procedure na het aanmelden

Als uw aanmeldingsgegevens binnen zijn, worden deze door de aanmeldfunctionaris verwerkt. Indien de aanmeldfunctionaris het noodzakelijk vindt om meer informatie van u te ontvangen zal deze u per mail of telefonisch benaderen. Uw aanmelding wordt verwerkt en doorgezet naar de juiste afdeling. Binnen 6 weken zal er contact met u worden opgenomen voor een verdere kennismaking.

Heeft u vragen over de aanmeldingsprocedure kunt u een mail sturen naar onderstaand adres
U kunt onze aanmeldfunctionaris ook bellen op onderstaand nummer. Deze is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren en denkt graag met u mee bij eventuele vragen.

Voorzet Aanmeldingen

aanmeldingen@voorzet.nl
023 – 751 05 20

Speciaal voor werkgevers

Bent u werkgever, heeft u een vraag en/of wilt u gebruik maken van de diensten van Voorzet Arbeid, neem dan telefonisch contact op onze arbeidsdeskundige.

Ernst-jan Dijksterhuis

Regio Coördinator

06 – 55 390 477