Aanmelden bij Voorzet

U kunt zich bij Voorzet aanmelden voor een van de volgende afdelingen, uiteraard is een combinatie van meerdere disciplines altijd mogelijk.

Soms is het lastig te bedenken welk werk je wilt of lukt het gewoon niet een geschikte baan te vinden. Misschien loop je tegen problemen aan op je werk. Voorzet Arbeid is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme in re-integratie en jobcoaching.

Voorzet Begeleiding biedt ambulante begeleiding aan mensen met autisme vanaf 12 jaar oud. Er zijn allerlei redenen om begeleiding thuis of op school te wensen. Voorzet Begeleiding gaat uit van jouw hulpvraag en past haar aanbod daarop aan.

Aanmelden

Ik wil mijzelf (of mijn kind) aanmelden

Ik ben professional en wil iemand aanmelden

Ik ben werkgever en wil iemand aanmelden

Procedure na het aanmelden

Als uw aanmeldingsgegevens binnen zijn, worden deze door de aanmeldfunctionaris verwerkt. Indien de aanmeldfunctionaris het noodzakelijk vindt om meer informatie van u te ontvangen zal deze u per mail of telefonisch benaderen. Uw aanmelding wordt verwerkt en doorgezet naar de juiste afdeling. Binnen 3 weken zal er contact met u worden opgenomen voor een verdere kennismaking.

Heeft u vragen over de aanmeldingsprocedure, dan kunt u een mail sturen naar onderstaand adres
U kunt onze aanmeldfunctionaris ook bellen op onderstaand nummer. Deze is op werkdagen bereikbaar en denkt graag met u mee bij eventuele vragen.

Voorzet Aanmeldfunctionaris

aanmeldingen@voorzet.nl
023 – 751 05 20

Speciaal voor werkgevers

Bent u werkgever, heeft u een vraag en/of wilt u gebruik maken van de diensten van Voorzet Arbeid, neem dan telefonisch contact op onze Regio Coördinator.

Ernst-jan Dijksterhuis

Regio Coördinator
06 – 55 390 477