In verband met de opleidingsdag is Voorzet op donderdag 6 oktober zeer beperkt bereikbaar.

Voorzet heeft de audit van 2016 voor zowel Blik op Werk als van het HKZ glansrijk doorstaan.De auditoren waren dik tevreden over de wijze waarop het kwaliteitsysteem van Voorzet draait.

Het Blik op Werk certificaat is geldig voor Voorzet Arbeid en het HKZ certificaat is geldig voor Voorzet Begeleiding. Hiermee toont Voorzet aan dat de processen binnen Voorzet prima op orde zijn.

Beide certifcatien zijn weer een jaar geldig en dus zal er volgend jaar in het voorjaar weer voor beide onderdelen een nieuwe audit worden gehouden.

Sinds afgelopen week heeft Voorzet ook een Facebookpagina. De bedoeling is om hier leuke nieuwtjes, mooie verhalen, links, interessante gebeurtenissen en wat zoal meer hier te gaan posten. We hopen hiermee de communicatie met de mensen waarvoor we werken, nog beter te kunnen aangaan. 

Het is de bedoeling dat we een zo breed mogelijk publiek aan ons gaan binden maar willen hierbij altijd het belang van de mensen met ASS voorop stellen. Tevens is het de bedoeling dat er een positieve sfeer op de pagina wordt gecreeerd. Natuurlijk mogen mensen kritiek hebben en hier hun ongenoegen uiten, maar er wordt verwacht dat dit op een nette manier gebeurt. Daar wordt wel op gecontroleerd. 

We nodigen iedereen uit om vrienden te worden met www.facebook.com/voorzet.autisme. Dus hopelijk zien we elkaar terug op facebook.

In september wordt het project Back on Track wegens succes herhaald.

Afgelopen maanden is er in samenwerking met InsideaAut en autisme centrum Noord-Holland-Noord de cursus Back on Track georganiseerd. Op basis van de bevindingen mag gesteld worden dat er sprake was van een succesvolle pilot. Dit is dan ook de reden om de cursus nogmaals te organiseren.

Wil je hier meer over weten? Stuur een mail naar Kim de Vries () van Voorzet. Zij kan u van de nodige informatie voorzien.

Onderstaand artikel komt uit de regionale zondagkrant en gaat over de eerste pilot.

 

5404a36e30e9889fbb8025df3f5e6f94

 

 

Kijk voor meer informatie op in het persbericht

 

Alkmaar: Persbericht_Informatiemarkt_autisme_op_28_maart_2015.doc

Den Helder:  Persbericht_Informatiemarkt_autisme_op_1_april_2015.doc

 Training ‘Aan het werk’

 

Voor mensen met ASS

Ben jij tussen de 18 en rond de 30 jaar? Heb je een autismespectrum stoornis (ASS) met een normale tot hoge intelligentie? Heb je een WAJONG, geen werk, maar wil je wel graag aan de slag? Wil je onderzoeken wat je kwaliteiten en talenten zijn en je oriënteren op de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Dan is deze training misschien iets voor jou.

Inhoud/thema’s training

Leerdoelen opstellen, plannen en organiseren, kwaliteiten en talenten ontdekken, jezelf presenteren, mindfullness, assertiviteit en grenzen, CV opstellen, werken vanuit eigen kracht, oriëntatie arbeidsmarkt.

Kosten

De financiering loopt via het UWV. Om mee te kunnen doen met de training wordt er een sociaal activerings-traject voor je aangevraagd.

Na de aanmelding krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek.


Aanmelden

Voor 16 februari 2015 via

 

Trainingsdagen

Op donderdagen:

10 bijeenkomsten van

13.00 uur-15.15 uur en een terugkombijeenkomst

 

Trainers

Sanne Diepenbrock

(Voorzet Arbeid) en

Sam van den Berg (RIBW K/AM)

Waar

de pASSant

Spaarnwouderstraat 130

1011 AH Haarlem 

 

www.ribw-kam.nl

www.voorzet.nl

 
 

Subcategorieën