HR Adviseur voor 32 uur in de week

Voorzet

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen. Er wordt op alle onderdelen gewerkt vanuit dezelfde visie, wat duidelijkheid geeft.

Doel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de directie bij het totale personeelsbeleid. Denk hierbij aan: werving- en selectie van nieuwe medewerkers, personeelsadministratie, correspondentie met medewerkers, opleidingsbeleid, arbobeleid en de begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers conform de Wet Verbetering Poortwachter.

Spelpositie

In deze functie werk je direct samen met de directeur HR. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele HR beleid en adviseert het management over mogelijke verbeteringen. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, met kennis van verzuim en de relevante wet- en regelgeving en aantoonbare ervaring met personeelsadministratie. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken.

Spelregels

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, met een salaris van maximaal € 3500,00 per maand op fulltime basis (40 uur per week). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Geïnteresseerd? Mail je CV met een korte motivatiebrief naar:

t.a.v. Marjo Oberendorf / personeelsfunctionaris